R.A.D.I.O.

Wauw, wat een reacties heb ik mogen ontvangen op mijn ”’radiodebuut”  vanochtend. Ik word gefeliciteerd in een commercial van de Goudse. Via tips op twitter heb ik een paar maanden geleden al mezelf op de verjaardagskalender van De Goudse gezet. Zo’n anderhalve maand geleden werd ik gebeld, of ik het leuk zou vinden om genoemd te worden in een commercial! Even wat gekletst, over het hoe en waarom van mijn zelfstandig ondernemerschap. En uiteraard over verzekeringen. Dat ik geen klant ben van De Goudse, maakte allemaal niets uit. Ik heb de tekst voor opname nog mogen controleren, maar ik had er eigenlijk niets op aan te merken.

Gewoon een ontzettend leuk initiatief!

Als je me vanochtend gemist hebt, de herkansing is vanavond in de avondspits…

17:02 Radio 2
17:50 BNR
18:27 Radio 1
18:40 BNR

Het lekt bij de loodgieter…

Die uitspraak kennen we vast wel. En het is zó waar…. Kijk nu naar mij, ik hou me een groot deel van mijn tijd bezig met internet en hoe ik denk dat het ‘hoort’. En mijn eigen site? Die ligt al een jaar op zijn gat en nu probeer ik zelf al een maand om ‘m met WordPress een beetje nieuw leven in te blazen. Maar ik heb helaas niet de hele dag en dat 5 dagen per week de tijd om hier aan te besteden. En dus gaat het met kleine stapjes. Ach ja, iemand heeft ooit tegen mij gezegd: een olifant eet je ook met kleine hapjes. En zo is het maar net. Met kleine stapjes komt er vast op een gegeven moment een mooie site uit.

In de tussentijd vraag ik nog even geduld. Tips zijn altijd welkom!

Hoe het niet moet

Van het weekend kreeg ik een mail binnen, van een bedrijf dat graag iets van me wilde. Vanochtend heb ik even de tijd genomen om precies te lezen wat, en eventueel een reactie te geven.

Nu stonden er in de mail een aantal links. Die zijn natuurlijk altijd handig om te verwijzen naar grotere lappen tekst die je in je mail niet kwijt kan. Helaas gingen al deze links naar een zogenaamde ’403′ pagina.

Tsja...

Nou, dan stuur ik ze wel een email… maar ook dat ging niet, een ‘noreply’ adres, wat ook echt bouncede. Hoe jammer dit alles. Je stuurt een bericht, met een verzoek tot reactie. Maar elke reactiemogelijk is uitgeschakeld.

Mooi voorbeeld van hoe het dus NIET moet….

Levert uw website voldoende op?

Of heeft u eigenlijk geen idee wat uw website voor u kan betekenen? Ik ben websiteverbeteraar! Ik maak uw websites beter vindbaar en gebruiksvriendelijker. Zodat de bezoekers op uw site doen wat ze moeten doen. Snel de juiste informatie vinden, of gemakkelijk een product kunnen aanschaffen.
Ik zorg dat het hele traject professioneel geregeld is. Van uw adwords campagne naar een heldere navigatie op uw site. En van begrijpbare teksten naar de inzet van social media als marketinginstrument.
Op alle vlakken tussen techniek en bezoeker kan ik u van een helder advies dienen.
En indien u dat wenst, kan ik hiervan ook de uitvoering voor mijn rekening nemen.

Uw site kan zoveel beter…. Bel of mail vandaag nog voor een quickscan! Het eerste advies is altijd gratis!

info@ncraft.nl

Advies

N-Craft geeft internet-, marketing-, en communicatieadvies. Wij geven advies over de gebruiksvriendelijkheid en/of vindbaarheid van uw site. We bekijken uw Google Adwords om te zien waar de verbeterpunten zitten. Maar al heeft u nog zo’n scherpe Adwordscampagne, als de bezoekers niet vinden wat ze zoeken op uw site, dan haken ze alsnog af. Uw advertenties moeten aansluiten bij de informatie die u online geeft. Het moet voor een bezoeker in één keer duidelijk zijn wat hij of zij kan vinden op uw site.

Denkt u dat uw site vol jargon zit, waardoor uw bezoekers niet begrijpen wat u levert? Heeft uw site een opfrisbeurt nodig? Kan de bezoeker de ‘bestel’ knop maar niet vinden? Bel ons! N-Craft kijkt met een frisse blik naar uw site en komt tot een concrete oplossing!

Werk aan de winkel…..

Mijn ‘oude’ site was weinig dynamisch en ik vond dat deze niet genoeg weergaf wie ik ben en waar ik voor sta. Vandaar dat ik nu bezig ben mijn site aan te passen. Genoeg werk aan de winkel dus!

Kijk niet raar op van rare tekens of thema’s. Ik ben aan het spelen, tot het perfect is ;-)

Feedback en suggesties zijn welkom!

Mocht je in de tussentijd meer over me willen weten? Kijk dan even op mijn linkedinprofiel http://www.linkedin.com/in/nathalievreeburg. Of neem direct contact met me op: info@ncraft.nl